Contact met Dutch model scouting

"Contact opnemen met Dutch model scouting voor meer informatie"

Je kunt met Dutch model scouting vrijblijvend in contact komen als je een vraagstelling hebt. Wil je je inschrijven? Dan verzoeken we je eerst naar de pagina van inschrijven te surfen. Gebruik voor het versturen van een schriftelijke reactie het onderstaande formulier. Wij streven ernaar om berichten binnen 24 uur te beantwoorden. Dutch model scouting is onderdeel van Jeroen van der Linde media onder het KVK 50014250 gevestigd in Hengelo OV. Dutch model scouting richt zich op het werven en exploiteren van erotische modellen op internationaal niveau. Wij zijn met Dutch model scouting constant opzoek naar nieuwe modellen die niet de 1000 in 1 zijn maar dat ene unieke en weerzinwekkende dame of stel die zich in de erotische branche zouden willen orienteren of dat al doen. Let erop dat bij het versturen van een reactie altijd de veldjes worden ingevuld. Vergeet ook niet je telefoonnummer achter te laten voor wanneer het om een dringende en belangrijke vraag gaat. Wij wensen je alvast veel plezier en zien je schriftelijke reactie graag tegemoet.

Contact formulier

Ook wanneer u als bedrijf erotische modellen zoekt, kunt u een beroep op Dutch model scouting doen. Denk aan bijv promotiedames voor op televisie, internet, magazines en meer. Door jarenlange ervaring kan bijna elk gewenst (erotisch) model worden geleverd. Wij doen geen zaken met particulieren of dat wij betaalde dates verzorgen. Het heeft geen zin hier naar toe te vragen.

Bent u een televisieomroep en zoekt u (erotische) modellen voor publicatie televisie? Wij werken NIET met bedrijven die een VAR verklaring en toestanden ACHTERAF komen melden nadat levering plaatsgevonden heeft.

Naam:
 
E-mail adres:
 
Telefoonnummer:
 
Onderwerp:
 
Bericht:
 
 

Contact opnemen

Contact opnemen