Modellen gezocht bij Dutch model scouting

"Wij zijn opzoek naar nieuwe frisse gezichten in de nederlandse erotische industrie"

Voor de start van enkele van eigen projecten zijn wij opzoek naar erotische modellen (Vrouw / Stel) die willen figureren in erotische films. Met figureren wordt bedoeld dat zij / hun een actieve rol zullen vervullen waarbij wij van Dutch model scouting enkele thema's hiervan op een rijtje zullen zetten. Je kunt dus zelf bepalen of je mee wilt doen of niet. Het kan ook zijn dat je een rol kunt vervullen samen met een mannelijk model. Dat hangt dus af van de thema en / of doelstelling van het project. Voor ons is het puur de fun van het schieten van erotische films en deze aanbieden op eigen websites. Hoe een erotische 'scene' eruit zal komen te zien moet later blijken zodra het idee en resultaat er is. Bij Dutch model scouting streven wij naar alleen het beste op gebied van erotische films op internet. Het gaat hier dus niet om de standaard vrijpartijen maar uniek beeldmateriaal. Wij zijn opzoek naar modellen die durven, en niet bang zijn om een start in de erotische sector te willen maken. Het is mogelijk dat je deels onherkenbaar of zelfs met masker of pruik in beeld kunt komen als discretie ook echt belangrijk is. Deze info zal bij een intake ook ter sprake komen waarbij als je vragen hebt, deze altijd beantwoord kunnen worden. Wij zoeken modellen vanaf 18 jaar voor erotische verfilming van videos.

Vrouwelijke modellen gezocht

Dutch model scouting is opzoek naar schone vrouwelijke modellen die in de erotiek een start willen maken. Voel jij je aangesproken om bij Dutch model scouting een intake te doen? Een intake kost je niets en leert dat mogelijk vele vragen kunnen worden beantwoord. Wij staan altijd open voor idee'en en / of suggesties. Volg inschrijven bovenin!

• Bijzondere stellen gezocht

Bijzondere stellen welkom

Stellen die vinden dat zij waardig zijn om in een erotische film te spelen of daarvoor een stiekeme fantasie hebben geven wij voorkeur aan bij Dutch model scouting. Wij nodigen je graag uit voor een intake en kijken we samen naar de mogelijkheden. Stellen vanaf 18 jaar en ouder kunnen zich op onze website inschrijven. Men ontvangt snel een reactie.

• Meespelen in erotische film

Speel mee in erotische films

Wij zoeken modellen die mee willen spelen in erotische films. Als je 18 of ouder bent en bereid bent om door te willen groeien heten wij je van harte welkom. Beeldmateriaal zal op websites van eigen netwerk worden aangeboden waarop jouw bekendheid als model langzaam maar zeker zal groeien. Voor het meespelen krijg je uiteraard vergoed.

Modellen gezocht voor erotische films

Zodra wij thema's bij Dutch model scouting bekend hebben zullen wij modellen schriftelijk benaderen met het verzoek of zij interesse hebben. Wanneer dit bekend is spreken we gezamelijk de nodige punten door en bevestigen wij dit ook schriftelijk. Op dag van opname zal alles worden voorbereid en kan de verfilming beginnen. Na afloop als alles in orde is wordt direct je vergoeding uitgekeerd en gaan wij ons richten op montage van de videobeelden. Deze worden binnen korte tijd aangekondigd op eigen websites waarop exploitatie van deze beelden plaats zal vinden. Jij als model ontvangt van ons natuurlijk een versie voor eigen gebruik. Als je meer wilt weten over de regeltjes verwijzen we je naar de algemene voorwaarden vermeld op onze website. Deze zullen bij intake ook van jou als erotisch model overlegd worden. Vergoedingen die wij beschikbaar stellen voor erotische modellen zijn in verhouding met andere erotische bedrijven bijzonder hoog.

Erotische modellen

Erotische modellen gezocht